Freelance Bogholder

Freelance Bogholder

Hvorfor bruge en freelance bogholder?

Når du som virksomhed sidder med regnskabet selv, kan der godt gå mange timer med at få gennemgået alle bilag, få dem bogført og få banken til at stemme. Alle dine indgående og udgående transaktioner skal registreres på rette sted. Dels for at regnskabet stemmer, dels for dokumentation for diverse skattefradrag. Hvis du samtidig skal udbetale løn til medarbejdere, kan du tillægge arbejdet mange flere timer. 

Den tid der går med bogholderi, kan samlet set løbe op i mange timer, som kunne være brugt bedre og mere effektivt. 

En freelance bogholder er det samme som en ekstern bogholder. Grundlæggende handler funktionen om, at du betaler en ekstern freelancer for, at hjælpe dig med bogføringen i din virksomhed. Dels kan du herved blive sikker på. At regnskabet stemmer og,   at alt bliver bogført korrekt. Dels kan du spare mange arbejdstimer, som du ellers skulle bruge på bogholderiet. – Med forsikring for, at alt bliver gjort rigtigt.

En freelance bogholder erstatter en medarbejder til bogholderi

Det kan være dyrt at have ansatte i en virksomhed. Det kan selvfølgelig være en nødvendighed, for at skabe vækst, og ikke mindst for at kunne leve op til bestillinger, forventninger og deadlines. Nogle medarbejderfunktioner kan dog godt erstattes med eksterne ressourcer. En freelance bogholder er en sådan slags. Hvis du ikke har bogholderiopgaver nok til en egentlig bogholderi stilling, kan en freelance bogholder i stedet varetage opgaverne. På den måde, kan du både få effektivt bogholderi. Og samtidig spare omkostninger til en ansættelse.

En ekstern bogholder kræver ikke andet end den aftalte betaling

Selvom der kan være fordele ved at have en bogholder ansat, er det en større omkostning, end hvis funktionen outsources til en freelance bogholder. Det skyldes primært, at du ikke har nogen forpligtelser over for en ekstern ressource. Uudover den økonomiske aftale som foreligger, for at personen skal håndtere dit bogholderi. Det betyder altså, at du ikke skal håndtere sygdom, sygedagpengerefusion, feriepenge eller medarbejderadministration. Dertil kommer også arbejdsmiljø.

Få effektiv administration med en freelance bogholder

Foruden de ovennævnte fordele, er nøgleordet, for at involvere en freelance bogholder, ordet “effektivt”. Det handler nemlig om, at du med professionel hjælp udefra, får den mest effektive administration af din virksomheds økonomi. Dels får du et retvisende regnskab, dels får du placeret dine bilag rigtigt, så du får mest muligt ud af de fradrag du kan få. At være effektiv, handler således om, at betalte arbejdstimer bliver brugt fuldt ud, og om, at arbejdet bliver udført korrekt og fyldestgørende.

Med en samarbejdspartner som Godt Regnskab, får du effektiv bogføring og sikkerhed for, at dit regnskab stemmer og giver dig bedst mulige skattemæssige vilkår.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontakt

Vi vender tilbage inden for 24 timer