SEO

Hos mig får finder du en SEO konsulent, der hjælper virksomheder med at nå deres mål for online synlighed. Kombinationen af mange års erfaring inden for søgemaskineoptimering, kombineret med en innovativ tilgang til udvikling af din nye SEO strategi. 

Freelance SEO Konsulent

SEO Strategi

Med en ny online SEO strategi øger vi din organiske trafik

Google optimering

Content Marketing​

Få en bedre rank med SEO optimeret content

Linkbuilding

Linkbuilding

Med linkbuilding kommer du lettere til tops på google

Søgeordanalyse

Få en grundig søgeordsanalyse af din hjemmeside

Organisk Trafik

Mere organisk trafik til din hjemmeside er uvurderligt

Artikler til linkbuilding

Få skrevet SEO artikler til din egne linkbuilding

Teknisk SEO

Gør din hjemmeside hurtigere med teknisk SEO

Salgstekster

Unik og optimeret SEO tekster til dine produkter

Blogindlæg

Mange glemmer blogindlæg i deres strategi

SEO = Linkbuilding & Blogpost

Linkbuilding og blogposts fra egne sites er nøgleelementer i enhver succesfuld SEO-strategi. Ved at opbygge et netværk af kvalitets backlinks fra relaterede websites, kan din side opnå en bedre placering i søgeresultaterne og tiltrække flere besøgende. Blogposts fra egne sites er en fantastisk måde at skabe relevant indhold med links til din side, samtidig med at du øger din organisations synlighed og autoritet. Det er vigtigt at forstå, at linkbuilding og blogposts tager tid og kræver en strategisk tilgang. Ved at vælge nøje udvalgte sites i høj kvalitet og fokusere på relevante emner, kan du opbygge et stærkt brand og trække trafik til din side på lang sigt. Herunder ses et lille udpluk af egne unikke domæner.

DKNU

DKNU finder du alt mellem himmel og jord.

Energisparen

Blog om alle emner inden for grøn omstillig og energi

Starten

Her finder du du information og hjælp til opstart af eget firma.

Lidt om FAQ SEO

SEO står for søgemaskineoptimering, hvilket handler om at optimere en hjemmeside på søgemaskiner som Google og Bing.

Først og fremmest tiltrækker det flere besøgende, og det skaber også et solidt og stabilt fundament. Linkbuilding er faktisk en langsigtet løsning, hvor din hjemmeside etablerer sig på de bedste placeringer, når først dine links er blevet opbygget.

Content Marketing handler om at skabe godt og relevant indhold for dine produkter, services eller de ydelser som leveres og tiltrække de rigtige besøgende til at foretage en ønsket handling. Ved at have relevant og brugbart information, øger du chancen med flere 100% for at få en kovetering eller et salg,

Efter 6-12 måneder med kontinuerligt og konsekvent arbejde med SEO, vil hjemmesider begynde at se betydelige resultater. Der vil helt sikker mærkes en stigning i antal besøgende på siden.

Udover at forbedre sidens organiske trafik gennem Google eller Bing, giver det også godt indhold til sociale medier.

En hjemmeside har en kæmpe fordel ved at ligge nr. 1 på Google, her betales ikke for KLIK og du får et massivt antal besøgende.

Teknisk SEO er en metode til at optimere den tekniske del af hjemmesider. Det hjælper med skabe en mere forståelig side, og forhåbentlig få mere synlighed og bedre placeringer på Google.

En søgeordsanalyse hjælper dig med at finde de relevante søgetermer/søgeord, der kan hjælpe dit website med at blive fundet på Google eller andre søgemaskiner.

Kontakt

Vi vender tilbage inden for 24 timer