The Pink Stuff

The Pink Stuff

The Pink Stuff - Det bedste rengøringsmiddel

De færreste af os nyder at gøre rent men det kan The Pink Stuff måske ændre. Ihvertfald er der mange andre ting man godt kunne komme i tanke om, at bruge sin tid på. Ikke desto mindre er rengøring en nødvendig del af alle menneskers liv, hvad enten man ynder det eller bander over det. Find det her

Rengøringsmidlet The Pink stuff er noget der virker, jeg troede ærlig talt ikke på det. Men må sande at jeg bøjer mig for flertallet ”  Find det her

The pink stuff bucket

Uanset hvordan man har det med rengøring, er effektive rengøringsmidler med til at lette eller forbedre arbejdet. Den entusiastiske rengørings-elsker får smil på læben, når rengøringen bliver ekstra grundig med effektive rengøringsmidler, mens “lad-os-få-det-overstået” typen, bliver glad, når rengøringsmidlerne gør en del af arbejdet. Så er alle glade.

Find alle varianter her

Jeg har afprøvet det meget omtalte rengøringsmiddel The Pink Stuff

Personligt er effektive rengøringsmidler velkomne hjemme hos mig.

The Pink Stuff er et effektivt rense og rengøringsmiddel, som mange alene kender på navnet. Det lidt særlige og forunderlige navn “The Pink Stuff”, ville dog ikke nødvendigvis lede tankerne hen på rengøringsmidler, hvis ikke man vidste. Hvad “the stuff” egentlig dækker over. Har du aldrig stiftet bekendtskab med det særegne rengøringsmiddel, fås The Pink Stuff i nogle udvalgte danske butikker og kæder.

Læs flere blogindlæg på bloggen

The Pink Stuff hos inkclub

Hvis du synes at de to ord “DollarStore” og “The Pink Stuff” lyder amerikansk, er det både rigtigt og forkert. Navnene er meget amerikansk klingende, men virksomheden “The Dollarstore” er svensk og “The Pink Stuff” er engelsk. The Dollarstore har haft stor succes med at sælge The Pink Stuff rengøringsmidlerne og derfor bliver de to ofte kædet sammen. Det lyder som et amerikansk koncept, hvor de to går hånd i hånd. At The Dollar Store har fået så meget succes med det lyserøde rengøringsmiddel, skyldes måske gode priser, for et populært produkt. DollarStore er nemlig kendt for at sælge populære varer billigt. Den danske afdeling vurderer sig selv til, at være en blanding af Flying Tiger Copenhagen og Harald Nyborg – bare større.

Find The Pink Stuff – HER

The Pink Stuff rengøring

The Pink Stuff rengøring

The Pink Stuff er et rengøringsmiddel som sælges i shops og butikker som Luxplus, Netto, Normal og Harald Nyborg. Ligeledes kan det selvsagt købes i Dollar Store Danmark, som indenfor vores landegrænser kaldes for “Big Dollar”.

Rengøringsmidlets effektive evne til at rense ting, har gjort det ekstra populært – også fordi det er uden stærke kemikalier og dermed hverken udleder ubehagelige og skadelige dampe og lugte, eller skader miljøet. At det så samtidig også er effektivt, er en opskrift som tiltaler mange. 

The Pink Stuff rengøring findes i mange forskellige udgaver og til forskellige formål. Således er der både produkter til toilet og bad, opvask, vasketøj og rensning, fx af ovn. – Og hvem drømmer ikke om en effektiv og hurtig rensning af ovn(!) Midlet kan rengøre alt fra rust, havemøbler, stegepander, en lystbåd (jeps, nemlig – der stod en båd!) og kobber og keramik og meget mere. Det handler ikke kun om, at det fjerner fedt og snavs, men om at det bevarer den overflade man renser. Selvom det fjerner skidt og fedt. Det være sig hvad end der er tale om glasfiber, emalje, stål, sten, ler og meget andet.

The Pink Stuff Allergi?

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Et rengøringsmiddel, som fjerner al slags snavs og skidt, uden at skade overflader, uden lugt og uden skrap kemi? Det er måske svært at tro, men det er sådan de markedsfører sig, og det er også sådan de er blevet kendt. Det betyder altså, at selv alle dem der har allergi for almindelige rengøringsmidler, bør kunne tåle dette rengøringsmiddel. Det betyder også, at man ikke skal være bekymret for at bruge det, røre ved det eller spekulere over, hvad man optager gennem huden på lang sigt. 

Uagtet de mange positive fordele ved The Pink, skal man dog gøre sig bevidst, at selv naturlige ingredienser kan give allergi. Det er således måske ikke produktets skyld, men blot en del af naturens ingredienser, som nogle mennesker reagerer på – fx citron.

The Pink Stuff Produkter

Der findes mange forskellige produkter indenfor The Pink Stuff. Deres indhold er egnet til forskellige typer rengøringsopgaver. Mærkets “Cleaning Paste” er et af de mest populære produkter, ligesom den alsidige rengøringsspray til universalbrug, og deres “Miracle opvaskespray”, giver en ren og blank finish på tallerkener m.v. Produktets beskrivelse siger, at man sprøjter, tørrer af, skyller og så er tallerkenen ren, uanset hvor beskidt den var før. 

Tilføjende til udvalget af rengøringsmidler, har The Pink Stuff også udviklet et elektrisk skrubbeværktøj kaldet “Miracle Scrubber”. Denne er designet til at rense for fugemasse, på brusehoveder, på sko og andre lignende overflader, med skidt der ikke nemt går af, eller ikke efterlader overflader blanke. Værktøjet kommer med 4 forskellige rensebørste-hoveder

The Pink Stuff Cleaning Paste

Et af de mest populære produkter, er “The Paste”, som er en mild pasta, som har slibemiddel i sig. Den fungerer som et multifunktions rengøringsmiddel, som kan bruges på alt fra kogeplader, håndvaske og grillen, til glas, vægge og badekar. 

Det siger sig selv, at langt de fleste af os, er vant til, at bruge keramisk rens til kogepladerne, badrumsrens eller universalrengøring til håndvaske, og stålbørste samt grillrens til grillen. Mange af rengøringskunstens øvrige midler, bruger vi til resten af huset. For eksempel vinduesrens, køleskabsrens, pudsemiddel, wc-rens og meget mere. 

Når The Pink Stuff Cleaning Paste er så populær, er det sandsynligvis fordi, det gør rengøring nemmere. Med ét produkt til mange forskellige slags rengøringsopgaver, er det pludselig ikke så kompliceret at gøre rent, og vi kan alle finde ud af at bruge ét rengøringsmiddel.

The Pink Stuff
The pink stuff bucket
The Pink Stuff rengøring

The Pink Stuff varianter af rengøringsprodukter

Omend at mange af The Pink Stuff’s produkter, kan rengøre mange forskellige ting og overflader, findes der en række forskellige The Pink Stuff produkter. Nedenstående liste viser mange af disse, men den er ikke udtømmende. Flere af de beskrevne produkter findes desuden i forskellige størrelser.

 • The Pink Stuff Bathroom Cleaner
 • The Pink Stuff Cleaningpaste (rengøringspasta)
 • The Pink Stuff Stainremover
 • The Pink Stuff Laundry conditioner (skyllemiddel)
 • The Pink Stuff Laundry detergent (vaskepulver)
 • The Pink Stuff Desinfektionsmiddel
 • The Pink Stuff Rengøringssortiment, 11 dele (handsker, klude, skrubbepasta, svampe)
 • The Pink Stuff Toiletrens
 • The Pink Stuff multifunktions rengøringsmiddel
 • The Pink Stuff Badrumsrens
 • The Pink Stuff vinduesrens
 • The Pink Stuff Miracle cleaner brush (rensebørste sæt)
 • The Pink Stuff opvaskemiddel
 • The Pink Stuff gulvvask
 • The Pink Stuff creme cleaner (rensecreme)

Hvorfor er The Pink Stuff så godt?

Som tidligere nævnt, har DollarStore sandsynligvis fået en vis succes med The Pink Stuff Cleaning, fordi de har leveret konkurrencedygtige priser og et stort sortiment, af et meget populært mærke, indenfor rengøringsmidler. Men hvorfor er det egentlig så populært?

Nedenstående punkter er med en vis overbevisning, nogle af de altovervejende grunde til, at dette er blevet er så populært et rengøringsmiddel. 

 • Meget begrænset indhold af kemi
 • Højt indhold af naturligt forekommende ingredienser som bagepulver, kvarts, olie og sæbe
 • Naturlig og mild duft af frugt
 • Mange funktioner til ét produkt (multipurpose)
 • Konkurrencestærke priser sammenlignet med øvrige traditionelle mærker
 • Effektivt og drøj i brug
 • Skånsom mod overflader
 • Kan anvendes til næsten alt
 • Kan skabe rene og blanke overflader på alt fra keramik til glas og stål
 • 100 % naturlige partikler til rensning (fx slibemiddel).

Find alle The Pinks produkter hos hverdag.dk
KLIK HER

Hvor skal jeg søge efter The Pink Stuff?

Hvis du vil finde og købe midlet på internettet, kan du søge efter “The Pink Stuff Normal” eller “The Pink Stuff Danmark”. Dette giver de fleste hits. Derudover er Dollarstore den The Pink Stuff Butik, der har det største udvalg.

Der findes butikker som fører The Pink Stuff fast, herunder Harald Nyborg, Luxplus, Hverdag.dk, DollarStore og Normal. Det er dog altid med forbehold, at butikker som Normal og Netto har et udvalg af The Pink Stuff på lager, da der gerne indkøbes partier som spotvarer. Samtidig kan udvalget af varianter i spotdeals, svinge en del. Det største udvalg finder du hos DollarStore. Ved en søgning på nettet, kan du hurtigt se, hvad der er af tilbud på The Pink Stuff på det pågældende tidspunkt.

Hvis du søger efter “The Pink Stuff” på nettet, vil du se at der dukker en række forskellige produkter op, fra forskellige butikker og online shops. Butikker som DollarStore og Harald Nyborg fører fast et sortiment af The Pink Stuff Cleaning, mens butikker som Hverdag.dk og Luxplus fører delvise sortimenter, i et varierende udvalg. Butikker som Normal og Netto fører som regel enkelte partier til skarpe priser. Disse sortimenter er dog oftest i begrænset udvalg, og med begrænsede mængder af hver.

Kig altid online

Vil du være sikker på, at have et stort udvalg at vælge imellem, er DollarStore den butik og online shop, med det største udvalg.

Dollarstore er en svensk butikskæde som pr. 2021 er begyndt at åbne butikker i Danmark. DollarStore Danmark bliver dog ikke med samme navn som i Sverige, på grund af rettigheder, og kommer derfor til at hedde “Big Dollar” i danske udgaver af DollarStore. Butikskæden har en forventning om, at åbne en lang række butikker i Danmark de kommende år. Kæden beskriver sig selv som en blanding af “Flying Tiger Copenhagen” og “Harald Nyborg” og forventer at lægge deres butikkers placering i samme type områder som IKEA og Harald Nyborg. Altså mere industri-præget end storcenterområder.

Kontakt

Vi vender tilbage inden for 24 timer